OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Butik

Alle vores produkter er hjemmelavet

Gris:

Halv gris finparteret Ca. 40 Kg inden udskæring 1100 Kr.

Nakkefilet 60 Kr. Kg

Kampsteg 60 Kr. Kg

Koteletter 70 Kr. Kg

Bryst til ribensteg 45 Kr. Kg

Stegeflæsk i skiver 60 Kr. Kg

Slag til rullepølse 75 Kr. Kg

Flæskefars 5 Kg 165 Kr.

Skinke hel 40 Kr. Kg

Skinke inderlår 70 Kr. Kg

Skinke yderlår 60 Kr. Kg

Skank Pr. Stk 35 Kr.

Skinkeschnitzler 10 stk. 100 Kr.

Nakkekoteletter 10 Stk. 100 Kr

Gode ben 5 Kg 40 Kr.

Okse:

Bov uden ben 85 Kr. Pr. Kg

Bov med ben 65 Kr. Pr. Kg

Osse buco 50 Kr. Kg

Oksefars 5 Kg 250 Kr.

Tværreb Pr. kg 45 Kr.

spidsbryst Pr. kg 65 Kr.

Hel pistol finparteret Pr. Kg 70 Kr.

Tyksteg 200 Kr. Pr. kg

Højreb 225 Kr. Pr. Kg

Culotte Pr. Kg 130 Kr.

Cuvette 100 Kr. Pr. Kg

Lam:

Vitskøl Klosterlam 1/1 85 kr. per kg. (Fin parteret)

Køller 200 kr. per kg.

Bov 150 kr. per kg.

Ryg 200 kr. per kg.

Pålæg:

2,5 kg pålæg (flere varianter) – 250 kr.

Bacon 60 kr. per kg.

Hamburgeryg 70 kr. per kg.

Røget filet 150 kr. per kg.

Koppa (Langtidssaltet nakker) 200 kr. per kg.

Farsø skinke 200 kr. per kg.

Pølser:

Karrypølser 70 kr per kg (5 kg 300 kr.)

Ramsløg 70 kr per kg (5 kg 300 kr.)

Barbecue 70 kr per kg (5 kg 300 kr.)

Hvidløg 70 kr per kg (5 kg 300 kr.)

Wiener 85 per kg (10 stk 50 kr.)

Umami 70 kr per kg (5 kg 300 kr.)

Røde pølser 10 stk 50 kr.

Spegepølser:

Okse per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Sønderjydsk per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Hvidløg per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Cognac per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Chili per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Blok m. peber per stk 80 kr. (Ca 680 g.)

Sorriso per stk 40 kr. (200 g.)

Snack sorriso 4 stk 40 kr.

Øl pølse 4 stk 35 kr.

Pepperoni 200 g. 40 kr.

Copyright © 2016 · Det Lille Slagteri · CVR: 35230394
TLF: 98 63 30 08 · Adresse: Fabriksvej 12, 9640 Farsø